- Autor: Vrchni predator
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rohlík celozrnný průměr | 200 |
| Jablka | 500 |
| Rozinky | 100 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
| Vejce celá průměr | 255 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
| Máslo čerstvé | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9482 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 357,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 224,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1185 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 44.6, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






